Frågor & svar

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar om ditt hemlarm.

Vad erbjuder 24Sure för säkerhetslösningar?

Säkerhetssystem som skyddar mot inbrott, brand och vattenläckage, med en bevakning kopplat dygnet runt till larmcentral och mobilapplikation.

Är 24Sure verkligen djurvänlig?

Hos oss ser vi husdjur som en del av familjen och därför har vi gjort det möjligt för just ditt husdjur att röra sig fritt utan att något alarm triggas. Systemet använder en unik och banbrytande algoritm som detekterar människorörelser.

Vad kostar 24Sure´s lösningar?

Beroende på vad du har för boende, konfigurerar du antingen själv eller tillsammans med oss ett ogenomträngligt säkerhetssystem för just ditt hem

Hur ofta behöver jag byta ut batterierna?

Systemet är utvecklat med en speciell energibesparings radioprotokoll som skyddar ditt hem under en längre period – batterierna räcker i upp till 7år.

Varför ska jag välja 24Sure?

Ett komplett skydd som innehåller mer än begränsat larmenheter. Vår paketering är komplett med läckagevarnare, brandsläckare, & första hjälpen kit som standard. Vi bryr oss helt enkelt lite mer.

Hur vet jag att batterierna på en produkt håller på att ta slut?

När batteriet når en låg nivå, skickar systemet ut en notifikation. Du kan alltid själv också kontrollera batterinivå via inställningarna.

Hur lång tid tar en installation?

Med hjälp av smarta och pedagogiska anvisningar i appen både skriftlig och videoinstruktioner steg för steg, kan du enkelt och smidigt installera ditt 24Sure-system på nolltid.

Kommer mitt husdjur eller robotdammsugare att utlösa larmet?

Våra produkter använder sig av en algoritm att detektera människorörelser. Om ditt husdjur är under 50cm & 20kg utlöses inte larmet.

Kan jag lägga till / ta bort användare själv i systemet?

Ja, om du är administratör med full behörighet för systeminställningarna. Du kan lägga till upp till 99 användare med systemet.

Kan man anpassa behörigheterna?

Ja, du kan exempelvis lägga till familjemedlemmar, vänner, grannar & kollegor med olika behörigheter

Vad menas med ”skalskydd/nattläge”

Med enkelt tryck larmas dörrar och fönster. På så sätt kan du röra dig fritt hemma utan att rörelsesensorerna triggas igång. Denna funktion ger dig 24-timmars trygghet.

Hur ansluter jag systemet till internet?

Det kan du göra via internet kabel, WiFi och SIM-kort. Systemet även har plats för två stycken SIM-kort vilket gör det möjligt att använda ena som backup. I våra paket ingår ett kostnadsfritt SIM-kort.

Kan systemet hackas?

Systemet har ett låst ekosystem. Intrång har eliminerats genom att kryptera all dataöverföring med en egen algoritm baserad på AES-standarden vilket gör det nästintill omöjligt att hacka.

Utvecklingen av mjukvara och Jeweller radiokommunikationsteknik med flernivåskydd från grunden håller hackarna borta. Operativsystemet i realtid är immun mot virus och ett eget IOT-protokoll eliminerar genomförbarheten för vår utrustning som används i botnet-nätverk. För att effektivt förhindra framtida attacker genomförs regelbundet tester med externa revisorer.

Scroll to Top