Skräddarsy ditt företagslarm

Premiumlarm med eller utan larmcentral, fast månadskostnad, egen konfiguration och utan dolda avgifter.

Ingår alltid i företagspaket:

Scroll to Top

Backup kort

För att säkerställa en säker uppkoppling under dygnets alla timmar har vi tagit fram ett backup-simkort som skyddar dig mot eventuella störningar.

Tillsammans med det inbyggda batteriet i hubben har du en lösning som klarar sig oavsett vad som händer utanför ditt hem. Trots oväder, försök till störningar eller övriga fenomen som skulle kunna uppkomma, kan du ändå alltid känna dig trygg.

Icon external led
Kompatibel med extern LED lampa vid behov
Icon indication
Indikerar larmat/avlarmat läge med hjälp av inbyggd LED
Icon volume
Justera ljud och larm längd till önskad behov

HomeSiren

Inomhussiren som utger ett högt ljud vid aktivering av larmet. En ljuddecibel upp till 105dB. Med en inbyggd LED-lampa som blinkar starkt vid aktivering.

Icon battery 3
Batteritid upp till 7 år
Icon break
Funktionerar med en distans upp till 9 meter från fönster
Icon noise
Immun mot åskväder och högljudda byggarbeten

GlassProtect

GlassProtect uppmärksammar ifall ett fönster går sönder i händelse av att en inbrottstjuv tagit sig in. Till skillnad från en del fönsterskydd, så är enheten immun mot åskväder, hundar som skäller samt ljud utanför fönstret. GlassProtect läser av ett fönsterintrång på en distans upp till 9 meter.

Icon external connector
Dörrsensor till ytterdörrar samt fönster
Icon battery 3
Batteritid upp till 5 år
Icon external connector
Uppmärksammar förändringar i vinklar, knall och vibrationer
Icon magnet sizes
Kompatibel med tredje parts enheter

DoorProtect+

DoorProtect+ fäster man antingen på en dörr eller fönster. Denna enhet meddelar hubben vid de första tecknen av inbrott. DoorProtect+ läser av anormala vibrationer, vinklande och knall som således meddelas till hubben och därav larmar, allt detta sker inom millisekunder.

Icon attempts limit
Vid för många lösenkods försök spärras enheten
Icon duress code
Om en inbrottstjuv försöker knappa in en lösenkod, skickas en dold signal till larmcentral
Icon one touch arm
Enheten aktiverar hela systemet genom ett knapptryck

Keypad

Med exakt samma funktioner som SpaceControl, kan man dock med KeyPad ha en personlig kod för att larma på/larma av systemet. I det fallet man knappar in fel kod för många gånger, blockerar KeyPad sig själv.

Icon indication 2
Säkerhetsstatus visas genom färgkods indikationer
Icon panic button
Genom att trycka på panikknappen, skickas det en signal till samtliga användare och larmcentral
touch
Enheten aktiverar hela systemet genom ett knapptryck

SpaceControl

En liten och kompakt fjärrkontroll som kan användas för att sättas på nyckelknippan. Med fjärrkontrollen kan du larma på/larma av, slå på nattläge och använda panikknappen som aktiverar larmet.

Icon autonomous alarm
Brandvarnare med rök och koldioxid sensor
Icon autonomous alarm
Arbetar oberoende av centralenheten. Meddelar fara genom den inbyggda sirenen
Icon dust check
Meddelar vid överflöde av damm
Icon smoke heat detection
Uppmärksammar rök, förändringar i temperatur och farliga CO (Koldioxid) nivåer

FireProtect+

En rökdetektor, som inte bara skyddar ditt hem ifrån husbränder, men även ifrån farliga koldioxid nivåer. För att säkerställa en total funktionalitet under alla omständigheter, har FireProtect även sin egna inbyggda siren, vilket gör den oberoende utav hubben.

FireProtect+ utgör sin funktion genom en kamera med fotoelektrisk sensor, vilket innebär att vid en eventuell rökbildning i kombination med temperaturökning, hjälper denna enhet dig förhindra de mest förödande bostadsbränderna.

Icon water contact
Vattenläckagessensor, perfekt för köksområden samt badrum
Icon dry out
Meddelar så fort det berörda området torkats
Icon water contact
Varnar vid första kontakt med vatten
Icon no tools
Placeras enkelt utan någon form av montering

LeaksProtect

Denna lilla enhet varnar dig om vattenläckage och skyddar ditt hem från kostsamma vattenskador. Nästintill osynlig samt väldigt smidigt, uppmärksammar denna enhet när det läcker vatten från t.ex. diskmaskin i köket eller tvättmaskin i badrummet.

LeakProtect känner av när den kommer i kontakt med vatten och meddelar genast hubben. Den känner även av om det berörda området torkats, varpå enheten då meddelar hubben att faran blivit avvärjd.

indication_street
Utomhussirenen som sätter skräck på inbrottstjuvar
battery
Batteritid upp till 5 år
Icon climate protection
Immun mot damm, hagel och regndroppar. Funktionerar även med en temperatur på -25°
indication_street
Indikerar larmat/avlarmat läge med hjälp av inbyggd LED

StreetSiren

Utomhussirenen som sätter skräck på inbrottstjuvar med en ljuddecibel upp till 113dB. För att ge dig en bild på hur det kan låta, tänk på polissirener, fast högre.

Sirenen är utrustad med en LED-lampa som ger ut ett starkt sken vid aktivering. Är även immun mot hagel, regn, damm och är funktionell i minusgrader upp till -25°.

intruder
2 olika funktioner: panik / smart knapp
medical-alarm
Akut medicinskt larm
smarthome
Smarthem styrning

Button

Blixtsnabb kommunikation
Knappen meddelar omedelbart larmcentralen (tillägg) om intrång, gasläcka eller brand. Dessutom kan det begära medicinsk hjälp och informera släktingar om en plötslig hälsoförsämring på bara ett klick. Enheten olika typer av larm, intrång, paniklarm, medicinskt larm, gasläcka & brand. De definierar händelsens kod som skickas till larmcentralen (tillägg) och den aviseringstext som tas emot av användarna. En korrekt larmrespons garanteras. Dessutom kan knappen hantera smarta hushållsapparater genom att aktivera scenarier med ett enda eller dubbelt klick.
Panikfunktion
Tryck på panikknappen för att omedelbart ringa larmcentralen (tillägg) och varna alla systemanvändare om faran.
Skydda barn
Det ringer på dörren. En främling insisterar på att bli insläppt. Barnen är ensamma hemma. De vet att de inte ska öppna dörren och trycker på Knappen. System utlöser sirenen och varnar föräldrarna samtidigt som det kallar på utryckning.
Medicinskt larm
Häng knappen på ett band runt halsen eller ställ den bredvid sängen av en person vars hälsotillstånd kräver ständig övervakning. Ett klick begär ambulans.
Smart styrning
Släck lamporna, slå på hushållsapparater, sänk rullgardinerna eller öppna garagedörren med ett enda klick. Knappen finns alltid till hands för att hjälpa dig att styra saker.
Föregående
Nästa
Icon 2 channels
Batteriliv upp till 7år innan utbyte!
Icon backup battery 2
Skickar notifikation vid strömavbrott och skiftar direkt till backupbatteri som klarar av 16h i drift
Icon device status
Säkerställer detektor-funktionalitet varje 12 sekunder

Hub2 Plus

Kommunikation
Förutom det grundliga, så opererar hubben genom följande sätt, 2G, 3G, 4G (LTE), WiFi & internetkabel. Detta för att kunna garantera systemfunktionalitet i största möjliga grad. Slutar ditt internet fungera så slår systemet direkt om till det trådlösa nätet och använder sig då av mobilt nätverk. Larmverifikation med stillbilder inom 9 sekunder.
Jeweller
Med ett unikt samt eget kommunikationsprotokoll som kallas för Jeweller, kan hubben kommunicera med enheterna upp till 2 000 meters räckvidd. Systemet tillåter enheterna att skicka larmsignaler på mindre än 15 sekunder.
Wings
Wings är ett innovativt kommunikationsprotokoll som är speciellt utvecklad för snabb bild överföring även inom långa avstånd. Inbyggda algoritmer för paketkontroll och uppladdning tillåter Wings att leverera bilder på ett avstånd upp till 1700 meter, även om signalnivån är instabil. Tack vare Wings kan larmcentral och användare se den första ögonblicksbilden vid rörelse larm inom 9 sekunder.
Diagnostik
Du behöver aldrig heller oroa dig för systemets funktionalitet, hubben gör en systemdiagnos på samtliga enheter som är kopplade till sig. Får hubben ingen respons inom den tiden, meddelas du som ägare inom 0.15s. Hubben kontrollerar också batterinivåerna av enheterna, vid låga batterinivåer blir du meddelad i god tid för att utföra ett batteri byte.
Kryptering
Hubben krypterar även all trafik genom AES som står för Advanced Encryption Standard. Vilket gör det extremt svårt för hackaren att försöka mottag känsliga data eller hacka in sig i systemet. Denna kryptering används idag av myndigheter i USA, militäranläggningar men även banker här hemma i Sverige.
Batteri
Av alla 24Sure enheter är HUB 2 PLUS den enda som har en strömkabel, för här har vi även tänkt på oförutsägbara strömavbrott. Får du ett strömavbrott i hemmet så har hubben inbyggda batterier som klarar av 15 timmar i drift, vilket gör att oavsett vad, så förblir ditt hem alltid säkert för dig och din familj.
Föregående
Nästa

24Sure App

Är du på resande fot och har ingen husvakt?
Ingen fara, 24Sure tar hand om det. Med hjälp av en användarvänlig applikationen kan du befinna dig på andra sidan jordklotet och fortfarande ha en fullständig överblick samt kontroll över ditt hem.

smart-socket-remote_switch
Kontrollerar strömmen som matas till elektriska enheter via applikationen
smart-socket-energy_statistics
Beräknar den förbrukade elen och visar data i applikationen
smart-socket-surge_protection
Stängs av när belastningen är överdriven eller överhettning upptäcks

SmartSocket

Trådlös smartkontakt (230 V) med en elektrisk strömförbrukningsmätare.

Plug and play – installerat på några sekunder och kräver inga installationsverktyg.

Fönsterluckorna inuti uttaget hindrar dina barn från att sätta in skruvdragare, pennor eller spikar. De skyddar också mot damm och vattenstänk.

Kommunicerar upp till ett avstånd på 1700 meter från hubben
Batteritid upp till 4år innan utbyte
Överför bilder inom 9 sekunder till användare & larmcentral
Ser i mörker

MotionCam

Mer än en bild, snabbare än en video
Med MotionCam, får du veta om en inbrottshändelse hemma snabbare än tjuven förstår att denne har blivit upptäckt. En bildserie av rörelselarmet överförs omedelbart för en exakt bedömning av situationen
Utvecklad att respektera din integritet
MotionCam är designad att kontrollera din säkerhet, inte ditt privata liv. Kameradetektorn går inte att ta bilder med på förfrågan. Kameran aktiveras endast på efter att rörelse har upptäckts. Ingen kan analysera det, inte ens AI. Du behöver inte sitta framför en övervakningskamera ständigt för att se när det sker ett inbrott
Husdjursvänlig
Kameran känner av om det är ett husdjur (upp till 50cm höjd) genom att den använder sig av en smartdetekt algoritm. Skulle ett husdjur mot förmodan utlösa larmet kommer en liknande bild bekräfta att hemmet är i säkerhet
Föregående
Nästa

För att genomföra installationen behöver du:

smart-socket-remote_switch.png
En smartphone
Internetuppkoppling
smart-socket-remote_switch.png
24Sure appen

Installation av HUB2 Plus

  • Börja med att ladda ner appen och skapa en konto.
  • Ta fram hubben och lägg in backup-kortet på baksidan.
  • Anslut strömkabeln och ethernetkabeln till hubben.
  • Håll in powerknappen i tre sekunder tills logotypen på framsidan lyser grönt eller vitt.
  • Scanna QR-koden på baksidan av hubben

Installation av enheter

  • Börja med att starta appen och väl fliken ”rum” längst ner på appen.
  • Klicka på ”lägg till ett rum” och namne rummet.
  • Klicka sedan på rummet, lägg till enhet och sedan på QR-ikonen under Enhets-ID.
  • Skanna QR koden på baksidan av din produkt, namnge produkten och klicka sedan på lägg till.
Klassat för både A, B och C-bränder
Enkel och smidig att använda
Snygg stilren design som passar i hemmiljö

Pulversläckare

Släckaren är fylld med högeffektspulver som ger en snabb och effektiv släckning och som dessutom förhindrar återantändning.

En pulversläckare ger ett effektivt skydd vid de brandtillbud som vanligtvis sker i bostäder. Pulver släcker brand i såväl fibrösa ämnen som i plaster, vätskor och gaser samt i elektrisk utrustning. 

Har bostaden flera våningar rekommenderas minst en brandsläckare per plan.

Utvikbar kudde med två bärhandtag och blixtlås i tre sidor
Innehåll uppdelat enligt 1 - 2 - 3-systemet
Anpassat till skadans art och med tydliga instruktioner

Första Hjälpen kit

24Sure Första Hjälpen kit utvecklad i samarbete med AKLA AB och
sjukvården.

Ett välutrustat första hjälpen-kit som ger dig  förutsättningar att hantera de vanligaste skadorna familjen får i  hemmet.

24Sure Första Hjälpen innehåller de viktigaste förbandskomponenterna du behöver när olyckan är framme, packat välorganiserat och kompakt så att du även kan ta med det på resan.

Icon pet immunity 2
Rörelsesensor med husdjursimmunitet samt temperatursavkännare
Icon battery
Batteritid upp till 7år
Icon high temp
Funktionerar i varma konditioner, upp till +40*C

MotionProtect+

Enheten som uppmärksammar intrång genom rörelser. Genom en mikrovågs sensor inbyggd i detektorn, undviker den störningar från eventuella fläktar, öppen spis samt gardinrörelser. Det absolut banbrytande med MotionProtect är att den läser av en människas rörelser respektive ett husdjurs, vilket tillåter ditt husdjur att vandra fritt.